Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποτελεί έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ και από τους βασικούς λόγους της επιτυχίας των «κόκκινων» τα τελευταία χρόνια. Ο 28χρονος άσος αποκτήθηκε το 2017 από τη Ρόμα και αυτή τη στιγμή μετράει 172 συμμετοχές με απολογισμό 108 τέρματα και 44 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο ίδιος, μιλώντας στην «AS», αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης ενώ άφησε τα πάντα «ανοιχτά» για το μέλλον του στη Λίβερπουλ. Ακόμα, μίλησε για τους Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και για τους πιθανούς διαδόχους τους.

Αναλυτικά είπε: «Θεωρώ ότι η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα είναι δύο κορυφαίες ομάδες. Ποιος ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στην κατάκτηση της Premier League και του Champions League με την Λίβερπουλ ξανά».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τα αν θα παραμείνει στη Λίβερπουλ για πολλά χρόνια: «Είναι μία δύσκολη ερώτηση, αλλά τώρα μπορώ να πω ότι όλα είναι στα χέρια της ομάδας. Φυσικά θέλω να σπάσω ρεκόρ εδώ και να επαναλάβω όλα τα ρεκόρ της ομάδας. Όμως τα πάντα είναι στα χέρια της ομάδας».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είναι δύσκολο να πεις ποιος θα τους διαδεχθεί. Υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες, αλλά αυτό που έκαναν για το ποδόσφαιρο είναι απίθανο. Ναι, το όνομά σου μπορεί να αναφερθεί, αλλά θεωρώ ότι αυτό που έκαναν για το ποδόσφαιρο ήταν σπουδαίο».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί τον εαυτό του έναν από τους καλύτερους παίκτες υποστήριξε: «Ναι φυσικά. Όταν κοιτάζω τι έχω κάνει στην καριέρα μου, θέλω να νιώθω ότι έχω πετύχει κάτι σημαντικό. Γι’ αυτό θέλω να δίνω το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι και κάθε χρόνο για την ομάδα και τον εαυτό μου».

Ο Σαλάχ μίλησε και για το παρελθόν του και για το αν πίστευε μικρός ότι θα πετύχει τόσα πολλά: «Δεν περίμενα ότι θα βρεθώ εδώ. Είναι νωρίς να το περιμένεις τόσο νωρίς. Πηγαίνω βήμα βήμα όπως ήμουν στην Αίγυπτο. Έκανα προπόνηση για να παίξω στην Ευρώπη. Τότε πήγα στη Βασιλεία και είπα όχι σε μεγαλύτερη ομάδα. Κάνεις το ένα βήμα και μετά το επόμενο».