Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την δολοφονία του 42χρονου ηλεκτρολόγου, που το πτώμα του βρέθηκε πεταμένο σε αγροτική περιοχή κοντά στον ποταμό Στριμώνα στις Σερρές.

Τα πισώπλατα χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο που δέχθηκε ο ηλεκτρολόγος, ήταν βίαια, επιθετικά και άγρια, γεγονός που προκαλεί εντύπωση στους οικείους του, αφού όπως λένε, δεν είχε διαφορές με κανέναν.

Η κ. Μυρσίνη Χρυσαφούδη, φίλη του 42χρονου, δεν μπορεί να πιστέψει την απώλεια του φίλου της.

«Δεν μπορώ να το εξηγήσω, δεν ξέρω. Πολύ κρίμα να καταλήγει ένας άνθρωπος νεότατος με αυτό τον τρόπο» τόνισε, λέγοντας πως ο άτυχος 42χρονος δεν είχε προκαλέσει ποτέ ούτε δημιουργούσε προβλήματα.

«Ήσυχος και δουλευταράς»

Μοναχικό, ήσυχο και δουλευταρά. Έτσι περιγράφουν φίλοι και γείτονες τον 42χρονο ηλεκτρολόγο που η καθημερινότητα του ήταν στις οικοδομές και στα σπίτια που ανακαίνιζε.

Η γυναίκα του και το παιδί του ζούσε στην Σερβία και σχεδίαζε να πάει να τους δει τα Χριστούγεννα.

Η γειτόνισσα που τον είδε τελευταία φορά

Τα ρολά στα παράθυρα του σπιτιού του ανοιχτά, τα παπούτσια του τακτοποιημένα.

Ήταν μια ημέρα σαν άλλος τις άλλες όταν ο ηλεκτρολόγος πήρε το αμάξι του να πάει στην δουλειά του στην παραλία Οφρυνίου στην Καβάλα και δεν τον ξαναείδε κανείς.

Ο 42χρονος εξαφανίστηκε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, την ημέρα των γενέθλιών του και 5 ημέρες μετά βρέθηκε δολοφονημένος, με τα ερωτήματα ποιος και γιατί τον σκότωσε, να μένουν αναπάντητα.