Οι χιονισμένες Αλπεις, τα χιονοδρομικά κέντρα που συγκεντρώνουν billionaires και big stars, οι συλλεκτικές σαμπάνιες και τα κόκκινα, πανάκριβα κρασιά, ο μπάτλερ, τα spa τα οποία «κρύβονται» μέσα σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία.

Οι Ελβετικές και Γαλλικές Αλπεις αλλά και τα spots στους Δολομίτες, παρά τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η παγκόσμια πανδημία, θα έχουν κόσμο. Πολύ λιγότεροι άνθρωποι, αλλά θα είναι εκεί, μέσα στα κατάλευκα, υπέροχα τοπία. Μακριά, πολύ μακριά από τα χιονοδρομικά κέντρα της Ευρώπης τώρα.

Κάποιοι ανάμεσά τους (νεαρές, όμορφες Ελληνίδες που ασχολούνται με τον χώρο της τέχνης) βρίσκονται στη Χαβάη. Αφησαν πίσω τους τις γκαλερί που δούλευαν στο Λος Αντζελες και απολαμβάνουν τις μοναδικές παραλίες. Λάτρεις του σερφ μου έστειλαν φωτογραφίες από το «Μεγάλο Κύμα» μαζί με πληροφορίες ότι στις τελευταίες δημοπρασίες στη Νέα Υόρκη οι «μαύροι ζωγράφοι» είναι πολύ-πολύ ψηλά. Μμμ!

Διακοπές, σπορ, διασκέδαση και business. Στην Αθήνα των… απλών, καθημερινών ανθρώπων, με τα μεγάλα προβλήματα, πληροφορούμαι ότι οι Αρχές «συλλαμβάνουν» τους απείθαρχους που επιμένουν να κάνουν κρυφά πάρτι σε σπίτια μέσω… παραγγελιών σε πιτσαρίες! Πόσα κουτιά π.χ. πηγαίνουν σε ένα σπίτι; Αν ο αριθμός είναι μεγάλος, κάτι ύποπτο συμβαίνει.

Τις περισσότερες φορές πέφτουν μέσα. Oh! Mondieu!