Με πάταγο καταρρέει μια ακόμη προσπάθεια σπίλωσης του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ολυμπιακού και όσοι έστησαν αυτή την βρόμικη επιχείρηση είναι πλέον έκθετοι. Ο Εισαγγελέας έδρας Χαράλαμπος Λακαφώσης πρότεινε την αθώωση του Βαγγέλη Μαρινάκη και 22 ακόμη κατηγορουμένων στη Δίκη των 28 για το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς όπως τόνισε στην ανάλυση των υποθέσεων που εξετάστηκαν πουθενά δεν προκύπτει το παραμικρό μεμπτό στοιχείο για τον ισχυρό άνδρα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα ο Εισαγγελέας πρότεινε ως αθώους τους: Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιώργο Σαρρή, Θόδωρο Κουρίδη, Αριστείδη Σταθοπουλο, Γιάννη Παπακωνσταντίνου, Νίκο Προύντζο, Γιώργο Δούρο, Θανάση Μπριάκο, Γιώργος Σπανό, Γιάννη Αγγελόπουλο, Σα Πίντο Κώστα Ιωαννίδη, Ιωάννη Κάμπαξη, Απόστολο Αμπάρκιολη, Θανάση Γιάχο, Ηλία Σπάθα.

Ο Εισαγγελέας στον αντίποδα πρότεινε την ενοχή των παραγόντων της Βέροιας Αρβανιτίδη, Λαναρή και των ποδοσφαιριστών της Μπάρμπα και Παυλίδη για το ματς Ολυμπιακός – Βέροια το 2013. Ακόμη, προτείνεται η ενοχή του πρώην διαιτητή Βαγγέλη Δημητρόπουλου για τον αγώνα Κυπέλλου του 2012 ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χαράλαμπος Λακαφώσης στη Δίκη των «28» κατακεραυνώνει όλους όσους έσυραν ανθρώπους στη δικαιοσύνη και επεδίωξαν να πλήξουν ομάδες χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο, ενώ ανακοίνωσε την πρόταση του μετά από πολύωρη αγόρευση.