Με Βρουσάι, Τιάγκο Σίλβα ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ – Εκτός Φορτούνης, Καμαρά
Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοίμασε εκπλήξεις για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, δίνοντας θέση βασικού σε Βρουσάι, Τιάγκο κα κρατώντας στον πάγκο Φορτούνη, Καμαρά.
Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να ανακατέψει την τράπουλα ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε πριν από λίγο την 11άδα με την οποία θα παραταχθεί η ομάδα του, επιλέγοντας να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα τον Τιάγκο Σίλβα και να κρατήσει στον πάγκο τους Καμαρά και Φορτούνη.
Συγκεκριμένα, αποφάσισε να επιλέξει ως σχηματισμό το 4-2-3-1, χρησιμοποιώντας τον Τιάγκο Σίλβα σε ρόλο επιτελικού μέσου.
Αναλυτικά η 11άδα του Ολυμπιακου για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Αραμπί.
Ακολουθήστε
στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από 
