Η Εσθήρ όταν κατεβαίνει από το μικρό, παραμυθένιο τρένο για να ανέβει στο σύγχρονο, μεγάλο, κατακόκκινο Bernina Express τυλίγει γύρω της το μακρύ παλτό με τις γούνινες λεπτομέρειες και την υπογραφή Alexander Mc Queen.

Ετσι όπως περπατάει αργά, προσεκτικά πάνω στις Moncler μπότες της, μου θυμίζει τη δούκισσα Κέιτ Μίντλεντον, η οποία μετά το ταξίδι της με το Royal Train σε περιοχές της Μεγάλης Βρετανίας, έφερε το συγκεκριμένο μέσο ξανά στη μόδα.

Η Εσθήρ, έτσι όπως περνάμε μέσα από σήραγγες τεράστιες για να ξαναβγούμε και πάλι στο εκτυφλωτικό φως, μου λέει ότι ο Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής γέμισε το σαλέ του στο Γκστάαντ με συλλεκτικές σαμπάνιες πολλών-πολλών χιλιάδων ευρώ.

Ο μεγαλοεπιχειρηματίας ο οποίος βρίσκεται εκεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο σκοπεύει να επιστρέψει στην Ελλάδα στο τέλος της άνοιξης.

Ο κ. Κασσανδρής λέει ότι δεν φοβάται τα κρούσματα κορωνοϊού που είχαν χτυπήσει δυνατά το αγαπημένο spot των διεθνών μεγιστάνων αλλά και ελλήνων επιχειρηματιών.

Σκοπεύει να συνοδεύσει με τις συλλεκτικές του σαμπάνιες και τα κόκκινα πολύτιμα κρασιά τα φοντί και κρεατικά που ετοιμάζει ο γάλλος σεφ. Κοντά του λίγοι αγαπημένοι φίλοι οι οποίοι φιλοξενούνται ήδη στο σαλέ του. Why not? Οι big business γίνονται πλέον και διαδικτυακά…