Οι καταγγελίες του Κώστα Καραπαπά περί προσπάθειας δωροδοκίας του τερματοφύλακα του Άρη Μάριου Σιαμπάνη και απειλών πριν από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ προκάλεσαν από τη Δευτέρα την κινητοποίηση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος παρήγγειλε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, σήμερα ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού βρέθηκε στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας και κατέθεσε όσα γνωρίζει για την υπόθεση.

Ο Κώστας Καραπαπάς επί δύο ώρες κατέθετε όλες τις πληροφορίες και τα στοιχεία που έχει στα χέρια του για την υπόθεση, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις των Αρχών επί της σοβαρής υπόθεσης που έχει προκύψει.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κώστας Καραπαπάς είναι το τρίτο πρόσωπο που καταθέτει για την υπόθεση της πιθανής δωροδοκίας στον αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ, καθώς χθες προηγήθηκαν ο γκολκίπερ του Άρη Μάριος Σιαμπάνης και ο αρχηγός των Κιτρίνων, Γιώργος Δεληζήσης.

Πλέον, το λόγο για την υπόθεση έχει η Δικαιοσύνη, η οποία θα αποφανθεί για το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής, πώς θα κινηθεί, εάν θα ασκήσει διώξεις και σε ποιους.