Το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά σε περιστατικά σοκαριστικά, που δεν τα έχουμε ζήσει ποτέ στο παρελθόν. Η υπόθεση του Μάριο Σιαμπάνη του τερματοφύλακα του Άρη, έχει συγκλονίσει το ποδόσφαιρο βγάζοντας και πάλι στην επιφάνεια τον παρασκηνιακό τρόπο με τον οποίο κάποιοι προσπαθούν να επιβληθούν. Και ο ίδιος ο νεαρός τερματοφύλακας του Άρη με επιστολή του στη Σούπερ Λίγκα ενημερώνει πως προσπάθησαν να τον δωροδοκήσουν για να έχει μειωμένη απόδοση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Σε μια ιστορία που θυμίζει πως υπάρχουν άτομα που δρουν στο σκοτάδι, κυκλοφορούν με μαύρες σακούλες γεμάτες χρήματα και προσπαθούν να επηρεάσουν ακόμα και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.

Ο Σιαμπάνης, φυσικά, δίνει ηχηρή απάντηση και στην αστειότητα του ΠΑΟΚ, ο οποίος προσπαθεί να βγάλει… θύτη το θύμα. Και ζητά την τιμωρία ενός ποδοσφαιριστή που αποπειράθηκαν να τον δωροδοκήσουν. Ο ΠΑΟΚ και όλοι όσοι ελέγχει δεν αναζητούν την αλήθεια στην υπόθεση, αλλά το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να τιμωρηθεί ένας νεαρός τερματοφύλακας με… αφανισμό για δύο χρόνια, τη στιγμή που ο Σιαμπάνης έκανε όλα όσα έπρεπε να κάνει. Ενημέρωσε και την ομάδα του και τις αρμόδιες αρχές του ποδοσφαίρου γι’ αυτή τη σκοτεινή ιστορία.

Η επιστολή του Σιαμπάνη έχει ημερομηνία 14/12, εστάλη δηλαδή τη Δευτέρα και αναφέρει τα εξής:

«Όπως γνωρίζετε ήδη, καθώς έχει λάβει το φως της δημοσιότητας το γεγονός, ότι κατέθεσα στο Τμήμα Αθλητικής Βίας της ασφάλειας της Θεσσαλονίκης, για το πρωτοφανές στη νεαρή καριέρα μου, περιστατικό, που υπέστη πριν από το παιχνίδι Άρης – ΠΑΟΚ, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής, και για το οποίο ενημέρωσα αμέσως την ομάδα μου, όταν πρόσωπα, τα στοιχεία των οποίων έδωσα στις αρμόδιες αρχές, προσπάθησαν να με δωροδοκήσουν προκειμένου να έχω μειωμένη απόδοση, στον αγώνα που έλαβε χώρα την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020, μεταξύ Άρης – ΠΑΟΚ.

Προς γνώση και για τις δικές σας νόμιμες ενέργειες».