Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε 25 λεπτά στον πρώτο φιλικό αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς στην preseason, κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς, με τα «ελάφια» να χάνουν με σκορ 112-102.

Ο «Greek Freak» ολοκλήρωσε τον αγώνα κάνοντας double-dοuble με 25 πόντους, 10 ριμπάουντ και 1 ασίστ, ωστόσο η είδηση ήταν η πολύ καλή εικόνα που ‘έδειξε στις βολές, έχοντας 6/7.

Πολλά Μέσα στην Αμερική παρατήρησαν πως ο Γιάννης έχει αλλάξει κάτι στο στυλ που εκτελεί και τόνισαν πως αυτός ήταν ο λόγος της βελτίωσης του.

Για το θέμα αυτό ρωτήθηκε ο ίδιος ο Αντετοκούνμπο, με τον σούπερ σταρ των Μπακς να απαντά πως δεν έχει αλλάξει κάτι στο στυλ του, πέραν της αλλαγής που είχε κάνει πριν 1,5 μήνα, ενώ επισήμανε πως έτσι σουτάρει και έτσι θα προχωρήσει μέσα στη σεζόν.

«Όχι, δεν υπάρχει τίποτα διαφορετικό στο στυλ μου. Προσπαθώ απλά να μην το σκέφτομαι. Προφανώς και πριν 1,5 μήνα, είχα αλλάξει κάτι, όμως τώρα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Δεν σκέφτομαι καθόλου αυτό το θέμα. Έτσι σουτάρω τώρα βολές, έτσι θα προχωρήσω», ήταν τα λόγια του «Greek Freak».