Το MEGA μέσα από σειρά δράσεων για την προβολή και στήριξη κοινωνικών ενεργειών που συμβάλλουν στην βοήθεια ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, στέκεται αυτά τα δύσκολα Χριστούγεννα αρωγός στην προσπάθεια της Πειραϊκής Εκκλησίας να ενισχύσει τους συνανθρώπους μας οι οποίοι στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα και αναγκαία.

Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου το MEGA θα στηρίξει έμπρακτα τον μεγάλο «Ραδιομαραθώνιο κατά της φτώχειας» που διοργανώνει η Πειραϊκή Εκκλησία στον ραδιοφωνικό σταθμό της, 91,2 FM.

Το πρόγραμμα του ραδιοφωνικού σταθμού ειδικά για εκείνη την ημέρα θα διαμορφωθεί ανάλογα. Τα μηνύματα αγάπης και στήριξης θα ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από τα ραδιόφωνα των κατά τόπους Μητροπόλεων αλλά και των τοπικών ιδιωτικών ραδιοφωνικών σταθμών στην Ελλάδα καθώς επίσης και σε  Αμερική, Αυστραλία, Καναδά, Ευρώπη και Ασία, μέσω δορυφόρων και διαδικτύου.

Το MEGA θα συνδέεται ζωντανά από τις ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές του με το ραδιοθάλαμο του σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας.

Η Πειραϊκή Εκκλησία σε συνέχεια των φιλανθρωπικών δράσεων, που λόγω των έκτακτων συνθηκών της πανδημίας δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν (όπως η ετήσια «Συναυλία κατά της φτώχειας»), φέτος οργανώνει «Ραδιομαραθώνιο κατά της φτώχειας» με καλεσμένους γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Κώστας Καραφώτης, ο Ηλίας Βρεττός, η Στέλλα Κονιτοπούλου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Κατερίνα Στανίση, ο Νίκος Αναδιώτης, ο Γιάννης Βαρδής, η Σόνια Θεοδωρίδου και άλλοι.