Το προηγούμενο καλοκαίρι η διοίκηση του Παναθηναϊκού προτίμησε την παραμονή στο ΟΑΚΑ από την επιστροφή στο «Σπύρος Λούης». Η επιλογή σχετιζόταν με την πανδημία και με την προοπτική της έκδοσης συγκεκριμένου αριθμού εισιτηρίων λόγω των περιορισμών για τη διασπορά του κορωνοϊού.

Είναι προφανές ότι στο ΟΑΚΑ η ΠΑΕ μπορούσε να εκδώσει περισσότερα εισιτήρια απ’ ότι στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Πλέον, αυτή η προϋπόθεση δεν συντρέχει. Δύσκολα θα ανοίξουν οι εξέδρες στην Ελλάδα τη φετινή σεζόν και το πιθανότερο είναι ότι τα παιχνίδια θα συνεχιστούν κεκλεισμένων των θυρών.

Υπό αυτό το πρίσμα, η διοίκηση του ξανασκέφτεται για τη μετακόμιση και έχει ρωτήσει τη γνώμη του Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος δεν έχει αντίρρηση, αφού το «Απόστολος Νικολαΐδης» είναι ένα πιο ποδοσφαιρικό περιβάλλον, αρκεί όπως τόνισε, να διορθωθεί ο χλοοτάπητας που ήταν κακός.

Φυσικά, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού επεξεργάζονται όλες τις παραμέτρους, όπως το κόστος ανακατασκευής του χλοοτάπητα και τις ζημιές στη σύμβαση με το ΟΑΚΑ.