Ώρα κλήρωσης στον Ολυμπιακό για το Europa League. Στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τη φάση των «32» της διοργάνωσης στη Νιόν της Ελβετίας και οι «ερυθρόλευκοι» θα μάθουν τον αντίπαλό τους.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός που προκρίθηκε ως τρίτος από τον όμιλό του στο Champions League βρίσκεται στους αδύνατους και θα παίξει το πρώτο του ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στο γκρουπ των ισχυρών θα βρίσκονται οι 12 ομάδες που πήραν την πρώτη θέση στους ομίλους τους, συν τις 4 καλύτερες, που τερμάτισαν στην τρίτη θέση των ομίλων τους στο Champions League. Στο γκρουπ των ανίσχυρων βρίσκονται αυτές που πήραν τη δεύτερη θέση στους ομίλους και οι άλλες 4 ομάδες, που έρχονται από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Υπενθυμίζεται πως σε αυτή τη φάση δεν μπορούν να τεθούν αντιμέτωπες ομάδες από την ίδια χώρα ή τον ίδιο όμιλο στην πρώτη φάση του Europa League.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 18 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς στις 25 του ίδιου μήνα. Η κλήρωση για τους «16» θα διεξαχθεί στις 26 Φεβρουαρίου.

Γκρουπ ισχυρών

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Κλαμπ Μπριζ
Άγιαξ
Σαχτάρ Ντόνετσκ
Ρόμα
Άρσεναλ
Λεβερκούζεν
Ρέιντζερς
Αϊντχόφεν
Νάπολι
Λέστερ

Μίλαν
Βιγιαρεάλ
Τότεναμ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Χόφενχαϊμ

Γκρουπ ανίσχυρων

Ολυμπιακός
Ντιναμό Κιέβου
Κράσνονταρ
Σάλτσμπουργκ
Γιουνγκ Μπόις
Μόλντε
Σλάβια Πράγας
Μπενφίκα
Γρανάδα
Σοσιεδάδ
Μπράγκα
Λιλ
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Αντβέρπ
Βόλφσμπεργκερ
Ερυθρός Αστέρας