Τα τελευταία δεδομένα για μια παγκόσμια επιχείρηση που θα σημάνει την αρχή του τέλους της πανδημίας, παρουσιάζει ο Νίκος Φιλιππίδης στην εκπομπή «ΒΑΒΕΛ» απόψε στις 00:10 στο MEGA. Η ετοιμότητα των 1018 εμβολιαστικών κέντρων, οι χρονομετρήσεις και τα δεδομένα της ασφάλειας. Στο τραπέζι και το θέμα των αντιδράσεων και επιφυλάξεων για το εμβόλιο.

Πότε θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί; Τι θα γίνει με ιδρύματα, γηροκομεία, μονάδες φροντίδας και μεταναστευτικές δομές; Πόσο έτοιμοι είναι οι υγειονομικοί να εμβολιαστούν; Πρέπει να εμβολιάζονται όσοι ήδη έχουν νοσήσει; Τι θα γίνει με τα παιδιά; Προτεραιότητες και δεδομένα.

Ο Αχιλλέας Γραβάνης Καθηγητής Φαρμακολογίας, στην Ιατρική Σχολή του Παν/μιου Κρήτης και Ερευνητής στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας & Βιοτεχνολογίας του ΙΤΕ περιγράφει τη διαδικασία βήμα-βήμα και απαντά σε όσους εκφράζουν επιφυλάξεις.

O Πέτρος Τσαφρακίδης, ουρολόγος στο Victoria Hospital Fife στην Σκωτία, εξομολογείται την προσωπική του εμπειρία του εμβολιασμού.

Το σκηνικό που διαμορφώνεται στην κοινωνία και την πολιτική σχολιάζουν, ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, ο διευθυντής σύνταξης Ελεύθερου Τύπου Γιάννης Τσαπρούνης, ο αρθρογράφος της Εφημερίδας των Συντακτών Τάσσος Παππάς και ο δημοσιογράφος της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ Δημήτρης Μανιάτης.

«ΒΑΒΕΛ» – ΤΡΙΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 00:10

Παρουσίαση : Νίκος Φιλιππίδης

Αρχισυνταξία: Γιάννης Αργυρός

#megatv #babel