Βόλος και Παναιτωλικός αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 0-0 στο Πανθεσσαλικό για τη 12η αγωνιστική της Superleague, με την ομάδα του Αγρινίου να παίρνει έναν πολύ σημαντικό βαθμό, καθώς αγωνιζόταν για πάνω από 65 λεπτά με παίκτη λιγότερο.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν για τον Βόλο στο 1ο λεπτό με το σουτ του Μπαρτόλο να καταλήγει άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο Μπαρτόλο προσπάθησε να απειλήσει με πλασέ τον Μελίσσα. Ο Βόλος μπήκε πιο δυνατά και στο 12ο λεπτό είχε ο Παναιτωλικός είχε μια καλή στιγμή με τον Βέργο. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς, όμως και πάλι οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες, πρώτα με σουτ του Μαρτίνες που πέρασε άουτ και στο 26′ με νέα κεφαλιά που πέρασε άουτ από τον Δουβίκα.

Στο 28ο λεπτό έγινε και η φάση του πρώτου ημιχρόνου και πιθανότατα του ματς όταν ο Τζανακάκης σταμάτησε τον Ουάρντα που έβγαινε μόνος του, και είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Ένα λεπτό αργότερα ο Νίνης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, όμως μπλόκαρε ο Μελίσσας. Η πρώτη πραγματικά σπουδαία ευκαιρία ήταν στο 42′ όταν ο Μαρτίνες σούταρε από μακριά, ο Μελίσσας απέκρουσε σε πρώτη φάση, αλλά στη συνέχεια ο Ριένστρα έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Παναιτωλικού. Αυτή ουσιαστικά ήταν και η πιο μεγάλη φάση του ματς στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός ήταν κλεισμένος λόγω και του παίκτη λιγότερου, ενώ ο Βόλος είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς, χωρίς ωστόσο μέχρι το 58′ να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία. Σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι όταν ο Περέα μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή με ωραία ατομική ενέργεια και ανατράπηκε από τον Περέιρα.

Η φάση ελέγχθηκε από το VAR, η απόφαση δεν άλλαξε, όμως ο Μελίσσας νίκησε τον Ουάρντα και κράτησε το μηδέν. Ο Βόλος πίεζε την άμυνα του Παναιτωλικού, όμως δεν είχε κάποια μεγάλη φάση πλην εκείνης του πέναλτι φυσικά. Στο 68′ ο Νίνης προσπάθησε να απειλήσει με μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Μελίσσα.

Στο 69ο λεπτό η μπάλα έπειτα κόντρες έφτασε στον Δουβίκα στην καρδιά της περιοχή, εκείνος πλάσαρε με τον Κωνσταντόπουλο να διώχνει σε κόρνερ. Στο 76ο λεπτό ένα σουτ του Ντεντάκη από τη γωνία της περιοχής δεν προκάλεσε ανησυχία στον Μελίσσα. Στα τελευταία 25 λεπτά του ματς η ομάδα της Μαγνησίας είχε κλείσει στα καρέ της την ομάδα του Αγρινίου, με τους Ουάρντα και Νίνη να έχουν καλές στιγμές.

Βόλος (Λόπεθ): Κλέιμαν, Ντεντάκης, Κολόμπο, Σάντσες, Ριένστρα, Νίνης, Περέα, Ουάρντα, Μαρτίνες, Μπαρτόλο, Δουβίκας

Παναιτωλικός (Δέλλας): Μελίσσας, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Τζανακάκης, Ταχάρ, Τσινγκάρας, Ντάλσιο, Γιάκολις (53′ Περέιρα), Μεντόσα (53′ Μάζουρεκ), Βέργος 73′ Αζάντι), Ντίας