Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε κάθε λόγο να χαμογελά μετά την επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού επί της Λαμίας με 6-0 στην Φθιώτιδα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να τονίζει στις δηλώσεις του πως περίμενε ακριβώς αυτή την αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές του.

Ακόμη, ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην αποτελεσματικότητα της ομάδας του, μίλησε για την κατάσταση του Ρούμπεν Σεμέδο που δεν εμπνέει ιδιαίτερους λόγους ανησυχίας, ενώ ξεκαθάρισε ότι η σημερινή νίκη ήταν πολύ σημαντική πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Για τη σημερινή νίκη: «Σήμερα μας πήγανε όλα καλά. Προερχόμασταν από μια δύσκολη στιγμή και βγάλαμε αντίδραση. Φυσικά δεν γίνεται να λυθούν όλα σε μία μέρα. Ήταν αυτό που χρειαζόμασταν και ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Δεν γίνεται να λυθούν όλα τα θέματα όλα σε μια μερα. Ήταν αυτό που χρειαζόμασταν και ήρθε την κατάλληλη στιγμή».

Για την αποτελεσματικότητα της ομάδας του: «Ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί σήμερα. Στις πρώτες ευκαιρίες βάλαμε γκολ, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό. Βέβαια, υποπέσαμε σε ένα πέναλτι και κάτι τέτοιο δεν πρέπει να επαναληφθεί. Όλοι οι παίκτες έδειξαν ότι είναι παρόντες σήμερα και έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να πάρει καλά. Αντιδράσαμε σωστά στην πιο δύσκολη στιγμή μας. Δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε στους παίκτες μας. Μπορούμε να βασιζόμαστε πάνω τους. Σε μια έδρα δύσκολη και σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μας.

Για το πόσο σημαντική ήταν αυτή η νίκη πριν από το ντέρμπι: «Ήταν μια σημαντική νίκη και πιο σημαντικό απ΄ όλα είναι οι τρεις βαθμοί. Σε μια δύσκολη έδρα σε μια δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Ανεξάρτητα αν είναι πριν από το ντέρμπι είτε είναι σε ντέρμπι».

Για την κατάσταση του Σεμέδο: «Θα εκτιμηθεί αν και δεν πιστεύω ότι θα είναι κάτι ανησυχητικό».