Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα τον Μπρούμα να ακολουθεί όλο το πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας του και έτσι τον συμπεριέλαβε κανονικά στην 24μελή αποστολή που ανακοίνωσε για την αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Στην αποστολή βρίσκονται και ο Καμαρά με τον Εμβιλά, με τον πρώτο να είναι πιθανό να μην ξεκινήσει, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται.

Από εκεί και πέρα, όπως αναμενόταν, ο Κώστας Φορτούνης δε βρίσκεται στην αποστολή των Ερυθρολεύκων, καθώς έχει μυϊκό πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο και κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ενώ εκτός βρίσκεται και ο Ρούμπεν Βινάγκρε, ο οποίος ουσιαστικά δύσκολα θα φορέσει ξανά τη φανέλα των Πειραιωτών.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Λαμία:

Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Εμβιλά, Ανδρούτσος, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Πέπε, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Κάιπερς, Σουντανί, Ελ Αραμπί.

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να υπενθυμίσουμε ότι ο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα των Ερυθρολεύκων, ωστόσο αυτές δεν αναμένεται να είναι πολλές, καθώς στόχος του δεν είναι άλλος από ακόμη μία νίκη στην επαρχία.