Η ΑΕΚ θεωρείται δεδομένο πως μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Μάρκο Λιβάγια, προκειμένου να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Η Ένωση θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του κροάτη επιθετικού, και γι’ αυτόν το λόγο ο Ίλια Ίβιτς θα έχει επαφές με την πλευρά του παίκτη, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της ανανέωσης.

Ο τεχνικός διευθυντής των Κιτρινόμαυρων επιθυμεί να διατηρήσει τον Λιβάγια στο δυναμικό της ΑΕΚ, καθώς εκτιμά απεριόριστα τις δυνατότητές του.

Όμως, οι οικονομικές του απαιτήσεις δεν πρόκειται να αλλάξουν τις ισορροπίες στην ομάδα, γι’ αυτό και οι διαπραγματεύσεις για το ποσό που θα λάβει ο Κροάτης θα παίξουν κομβικό ρόλο στην παραμονή του.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει και εκείνος να διατηρηθεί στο ρόστερ ο Λιβάγια, αλλά δεν του αρέσουν καθόλου τα παιχνίδια του μάνατζερ του με την Τραμπζονσπόρ.

Ωστόσο, είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θα κάνει υπέρβαση και θα καταθέσει ικανοποιητική πρόταση στον Κροάτη, για να παραμείνει στην ομάδα.