Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να εκπροσωπεί την Ελλάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέσω του Europa League. Ο Παπέ Αμπού Σισέ μιλώντας στο Olympiacos TV τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο βρεθεί στο δρόμο τους και φτάσουν μακριά στη διοργάνωση, κάνοντας μια πολύ καλή πορεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με την Πόρτο: «Το παιχνίδι δεν πήγε καλά από την αρχή. Δεχθήκαμε ένα γκολ από πέναλτι στην αρχή του αγώνα και μας έριξε το ηθικό. Το παιχνίδι το είχαμε προετοιμάσει πολύ καλά. Δεν ήταν σκοπός μας να προκριθούμε με ήττα. Θέλαμε να το κάνουμε με νίκη. Πολλά πράγματα δεν πήγαν καλά».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «16» του Champions League: «Πραγματικά είμαστε λυπημένοι. Είναι κρίμα ένας τόσο μεγάλος σύλλογος όπως είναι ο Ολυμπιακός να κάνει πέντε ήττες σε έξι ματς και να κερδίζει μόλις 3 βαθμούς. Είναι κάτι που μας κάνει λυπημένους και θα πρέπει να το αλλάξουμε. Εχουμε μια ακόμα ευρωπαϊκή ευκαιρία και πρέπει να αποδείξουμε ότι αξίζει να βρισκόμαστε εκεί. Να συνεχίσουμε πολύ πιο δυνατοί στο Europa League».

Που μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός στο Europa League: «Μπορούμε να πάμε πολύ μακριά. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει πολύ μακριά και να κάνει μια πολύ καλή πορεία».