Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τη Γρανάδα που θα σημάνει και το τέλος της φετινής ευρωπαϊκής πορείας του Δικεφάλου του βορρά.

Ο Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο ματς με τους Ισπανούς μιας και έχει χαθεί η πρόκριση, με σκοπό να δώσει ανάσες, όμως το σημαντικό είναι ότι ο Ουρουγουανός έχει και θέματα απουσιών να αντιμετωπίσει, κάτι που δείχνει ότι οι επιλογές του είναι συγκεκριμένες.

Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν υπολογίζει τέσσερις παίκτες που θα μπορούσαν να του δώσουν σημαντικές λύσεις στα άκρα της άμυνας. Ο Ροντρίγκο δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τους Ισπανούς και κάνει αγώνα δρόμου για το ντέρμπι με τον Άρη, ενώ εκτός είναι και ο τιμωρημένος Γιαννούλης, αλλά και οι Περέιρα και Βιεϊρίνια που δεν είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μουσά Ουαγκέ θα αγωνιστεί δεξιά και ο Λύρατζης αριστερά στην άμυνα, ενώ όσον αφορά το υπόλοιπο σχήμα αναμένεται να είναι παίξει με τρεις πίσω και πιο συγκεκριμένα τους Κρέσπο, Βαρέλα και Μιχαηλίδη, τον Εσίτι και τον Νινούα στον χώρο του κέντρου με τριάδα μπροστά τους Μουργκ, Τσόλακ και Μπίσεσβαρ.