Απίστευτο και πρωτόγνωρο αυτό που συνέβη στο Παρίσι και την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπασακσεχίρ, καθώς οι Τούρκοι αποχώρησαν από το ματς στο 22ο λεπτό λόγω ρατσιστικού σχολίου του 4ου διαιτητή.

Πιο συγκεκριμένα, ο βοηθός προπονητή της τουρκικής ομάδας, Πιερ Γουεμπό, εξοργίστηκε υποστηρίζοντας πως κάποιος τον αποκάλεσε «νέγρο», κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Λίγα λεπτά αργότερα οι άνθρωποι της Μπασακσεχίρ κατηγόρησαν τον 4ο διαιτητή, Σεμπάστιαν Κολτέσκου πως εκείνος έβρισε με τον απαράδεκτο χαρακτηριστιμό, τον Πιερ Γουεμπό και κατόπιν τον απέβαλε.

Αξίζει να σημειωθεί πως προτού διακοπεί το παιχνίδι, οι άνθρωποι των δυο ομάδων μαζί με τον διαιτητή είχαν διαβουλεύσεις για το τι έχει συμβεί, όμως οι Τούρκοι αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το γήπεδο, λόγω του ρατσιστικού σχολίου του 4ου διαιτητή.

Προτού η Μπασακσεχίρ φύγει για τα αποδυτήρια ο Ντεμπά Μπα πλησίασε τους παίκτες της Παρί για να τους εξηγήσει τι συνέβη και ήταν κι αυτός έξαλλος, με τον Εμπαπέ και τον Νεϊμάρ να δείχνουν να κατανοούν απόλυτα την απόφαση των Τούρκων να αποχωρήσουν.

Περισσότερα σε λίγο…