Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (9/12, 22:00) στο Καραϊσκάκη την Πόρτο για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή για το κρίσιμο ματς με τους Δράκους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το τέλος της προπόνησης των ερυθρόλευκων ανακοίνωσε τους 22 παίκτες που θα έχει μαζί του για το παιχνίδι με την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο που θα κρίνει την παρουσία του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Champions League με αντίπαλο την Πόρτο.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε για τελευταία φορά τους παίκτες του και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή

Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Βινάγκρε, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Ανδρούτσος, Καμαρά, Πέπε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης, Σουντανί, Ελ Αραμπί.