Με το μοναδικό της ταμπεραμέντο και αγαπημένα τραγούδια εντυπωσίασε η Παόλα το κοινό του MEGA.

Για ακόμη ένα Σαββατοβραδο το «Σπίτι με το MEGA» εξέπληξε τους φανατικούς του θαυμαστές φέρνοντας στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Η Πάολα σαν καλή οικοδέσποινα έδειξε από τα πρώτα λεπτά της βραδιάς την καλή της διάθεση και με ένα διαφορετικό πρόγραμμα τις εξαιρετικές ερμηνευτικές της δυνατότητες.

«Βρισκόμαστε απόψε εδώ ελπίζοντας να σας κάνουμε να ξεχάσετε ότι σας έχει ταλαιπωρήσει και σας έχει πληγώσει» ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια, τονίζοντας ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του απόψεις και αντιρρήσεις για όσα συμβαίνουν.

Χαμός στα social media

Η μοναδική συναυλία της Πάολα συγκέντρωσε πλήθος σχολίων και έριξε στην κυριολεξία το Twitter.

Εκτός από τα εκατοντάδες μηνύματα στα social media αποθεωτικά ήταν και τα σχόλια των τηλεθεατών κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

«Σήμερα μάλλον θα σπάσω και το καλό σερβίτσιο, έτσι κι αλλιώς για το γάμο μου το χει η μαμά!!!», «Πάω να βάλω το δεύτερο ποτό… α καλά δεν μας βλέπω απόψε με την Πάολα», «Ευχαριστούμε MEGA για τις ωραίες νύχτες!», «Φωνάρα της καρδιάς μας!!! Μας έφτιαξες το βράδυ!!!», «#spititomega τα φιλιά μας στον άντρα του σπιτιού που λείπει… Μας έλειψες σε περιμένουμε… Μαρία-Μαριαρίνα-Χριστίνα», «Φιλιά από Τρίκαλα, αγαπάμε Πάολα», «Καψούρα ατελείωτη! Παολάρα θεά, I love you, Μυτιλήνη» είναι μερικά από τα ενθουσιώδη μηνύματα των τηλεθεατών.

Μερικά από τα μηνύματα στο twitter:

«Μαμά γερνάω…»

Η Πάολα ξεκίνησε τη βραδιά με το συγκλονιστικό τραγούδι «Μαμά γερνάω» του Σταμάτη Κραουνάκη και της Λίνας Νικολακοπούλου που έχει ερμηνεύσει η Τάνια Τσανακλίδου.

Με ιδιαίτερους φωτισμούς και παίζοντας με τις σκιές η ερμηνεύτρια έκανε μια κατάθεση ψυχής δείχνοντας όχι μόνο ότι ξέρει να διαλέγει καλά τραγούδια αλλά και ότι μπορεί να τα αποδώσει με άριστο τρόπο.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με το «Δεν σε φοβάμαι ουρανέ» σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου και Νίκου Βουρλιώτη, καθώς και «Αχ χελιδόνι μου» των Μάνου Λοΐζου και Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι

«Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι», σε μουσική και στίχους του Απόστολου Καλδάρα, «Πάρε τα χνάρια μου», σε μουσική Θόδωρου Δερβενιώτη και στίχους του Κώστα Βίρβου και «Οι δικοί μου ξένοι» σε μουσική και στίχους της Χαρούλας Αλεξίου.

Η Πάολα επιλέγει τραγούδια που αγαπάει, τραγούδια που ο ελληνικός λαός έχει μέσα στην καρδιά του εδώ και δεκαετίες και τα συνδυάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

«Μια είναι η ουσία, δεν υπάρχει αθανασία…»

Το αγαπημένο τραγούδι της Χαρούλας Αλεξίου ερμήνευσε με τον δικό της τρόπο η Πάολα στην εκπομπή στο «Σπίτι με το MEGA».

Το κομμάτι γράφτηκε το 1984 από τον Λευτέρη Χαψιάδη και τον Χρήστο Νικολόπουλου και περιλαμβάνεται στο δίσκο «Εμφύλιος έρωτας».

«Μία είναι η ουσία / δεν υπάρχει αθανασία / Άιντε μία είναι η ουσία / δεν υπάρχει αθανασία»

«Ξενάκι είμαι και θα ρθω, στο στρώμα σου να κοιμηθώ»

Η τραγουδίστρια δεν δίστασε να ερμηνεύσει επιτυχίες από το χτες και το σήμερα, με το δικό της τρόπο αφήνοντας το κοινό κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό.

Ο «Μπαρμπαγιαννακάκης», σε μουσική και στίχους του Πάνου Τούντα, το παραδοσιακό «Δω στα λιανοχορταρούδια», το «Μία είναι η ουσία» σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους του Λευτέρη Χαψιάδη, το «Η γυναίκα η μουρμούρα» σε μουσική και στίχους του Βασίλη Τσιτσάνη, αλλά και τα «Θα σπάσω κούπες», «Σάλα σάλα» και «Ξενάκι», με την ξεχωριστή φωνή της Πάολα.

«…είναι θυμός»

Η αυθεντική λαϊκή τραγουδίστρια χάρισε στο κοινό του MEGA μια ακόμα μεγάλη επιτυχία της.

«Ο Θυμός», η πρώτη της συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους ο οποίος υπογράφει την μουσική αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και ανήκει πια στα κλασικά τραγούδια της Πάολα.

«Δεν είναι τρέλα ούτε μανία, δεν είναι παραλογισμός, αυτό που νοιώθω από την μέρα, που έγινες ξαφνικά καπνός, έτσι όπως φέρθηκες σε μένα, ο φόβος βγήκε αληθινός, ότι έχει μείνει από σένα, είναι θυμός».

Αμετανόητη

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια κλείνοντας τη βραδιά στο «Σπίτι με το MEGA» ερμήνευσε το νέο της τραγούδι.

Η Πάολα αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του MEGA με το ολοκαίνουργιό της single, το «Αμετανόητη» σε στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου και μουσική του Γιάννη Φρασέρη.