Ο Ολυμπιακός επικράτησε με ανατροπή 4-1 του Βόλου για την 11η αγωνιστική και πέτυχε μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς μάλιστα ήταν το 100ο ματς του Μαντί Καμαρά με τη φανέλα των Πειραιωτών, με τον Αφρικανό μέσο να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να έχει την ασίστ στο 2-1. Ο διεθνής άσος στο 66′ έδωσε την πάσα στον Ελ Αραμπί, ο Μαροκινός φορ ελίχθηκε ωραία και με δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκαραβέλη.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Μαντί Καμαρά έκανε ανάρτηση στα social media, στην οποία ανέφερε ότι νιώθει ευλογημένος που έφτασε τις 100 συμμετοχές με τα χρώματα του Ολυμπιακού. «Σε ευχαριστώ Θεέ μου, που μου έδωσε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσω την 100η συμμετοχή μου με τον Ολυμπιακό», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.

Ο Μαντί Καμαρά σε 100 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει 14 γκολ και 10 ασίστ, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί σε 12 ματς, έχοντας 1 γκολ και 3 ασίστ. Το γκολ μάλιστα το πέτυχε στα μέσα της εβδομάδας, στην ήττα με 2-1 από την Μαρσέιγ.

Δείτε την ανάρτησή του: