Ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-1 του Βόλου για την 11η αγωνιστική της Super League και παρέμεινε μόνος πρώτος με 25 βαθμούς.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν ακόμη μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, η οποία είχε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός σκόραρε τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε τα 8 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο 33χρονος φορ δήλωσε ότι χρειαζόταν πολύ το χατ-τρικ αυτή την περίοδο, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του Χασάν. Παράλληλα, μίλησε και για την αφιέρωση στον μικρό του αδερφό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

Το χατ τρικ: Έκανα αυτό που είχα πει. Είμαι ευτυχισμένος για τη νίκη μας σήμερα.

Το εάν το είχε ανάγκη: Ναι φυσικά το είχα ανάγκη μετά την απουσία μου. Ήταν δύσκολο αυτό το διάστημα. Στο α’ μέρος δεν ήταν τόσο καλά τα πράγματα. Στο β’ όμως βελτιωθήκαμε και πήραμε τη νίκη.

Το παιχνίδι: Πραγματικά δεν ήμασταν καλοί στο α’ μέρος. Είχε δίκιο ο προπονητής μας και στο 2ο μέρος αλλάξαμε την απόδοσή μας. Ήταν μία νίκη που αξίζαμε. Δείξαμε ομάδα με χαρακτήρα και που αλλάζει την εικόνα της.

Το εάν είναι καλή συγκυρία τα γκολ του: Πραγματικά είναι πολύ καλή στιγμή. Το παιχνίδι με την Πόρτο είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είναι πολύ σημαντική η πρόκριση και θα τα δώσουμε όλα.

Τον κορονοϊό: Νομίζω πως όλα έχουν αλλάξει. Όλοι δοκιμαζόμαστε. Παίζουμε σε γήπεδα χωρίς κόσμο. Στην Αγγλία παίζουν με κόσμο. Ξέρουμε πως ο κόσμος δοκιμάζεται και το τι συμβαίνει αλλά θέλουμε να παίζουμε με κόσμο.

Τον Χασάν: Πραγματικά θα μας λείψει. Εμένα μου λείπει. Τον έχει ανάγκη η ομάδα. Ελπίζουμε η περιπέτειά του να έχει τέλος και ελπίζουμε να σταματήσουμε να χάνουμε παίκτες.

Τον πανηγυρισμό του με ένα γράμμα και τις φάσεις που πρέπει να αξιοποιούνται: Είναι το γράμμα L. Είναι το αρχικό γράμμα του μικρού μου αδερφού και πάντα το κάνω για να του αφιερώσω το 2ο γκολ. Είναι γενικά πολύ σημαντικό να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες μας.

Το ότι συγκρίνεται με παλιούς μεγάλους φορ του συλλόγου: Είμαι ευχαριστημένος. Θέλω να συνεχίσω έτσι. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό αλλά κυρίως θέλουμε τον 12ο παίκτη μας. Να δούμε ξανά το γήπεδο γεμάτο.