Ενας 50χρονος, πατέρας δύο παιδιών, «έφυγε» στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ από κορωνοϊό. Την ίδια ώρα πέθανε η μητέρα του, ενώ μια μέρα πριν κατέληξε η γιαγιά του. Την τραγική αυτή ιστορία έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Πατήρ Γεώργιος Αντωνίου, δημοσιογράφος, εφημέριος του Αγίου Γεωργίου Προμπονά (Οικουμενικό Πατριαρχείο), ο οποίος πληροφορήθηκε τη δυσάρεστη είδηση αργά χθες το βράδυ από συγγενικό του πρόσωπο που γνώριζε την άτυχη οικογένεια.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο σχετικής ανάρτησής του στο Facebook, ένας 50χρονος, πατέρας δυο παιδιών, χωρίς υποκείμενο νόσημα, «έσβησε» χθες το βράδυ, γύρω στις 11 στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, από τις επιπλοκές που προκάλεσε στην υγεία του η νόσος Covid-19, ενώ την ίδια ώρα πέθανε η μητέρα του, με την οποία ζούσαν στο ίδιο σπίτι. Μια μέρα πριν «έφυγε» η γιαγιά του, χτυπημένη κι αυτή από Covid.

Στην ανάρτησή του, ο πατήρ Αντώνιος αναφέρει: «Λίγο πριν από τις 11 το βράδυ της Παρασκευής 4/12, με ειδοποίησαν να μνημονεύσω έναν «ήσυχο γίγαντα», μόλις 50 χρόνων, δάσκαλο, με δύο ανήλικα παιδιά. Έφυγε μόνος στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, νικημένος από τον κορωνοϊό. Τον έλεγαν Γιώργο και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Χθες, την ίδια ώρα-στις 11 το βράδυ- έφυγε η μητέρα του η Άννα. Και προχθές η γιαγιά Σεβαστή. Ας είναι αναπαυμένες οι ψυχές τους σε Χώρα Ζώντων. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια από καρδιάς στον αδελφό μου Τζόρνταν για την τραγωδία που κτύπησε τα συγγενικά του πρόσωπα».