Το «Σπίτι με το MEGA», το αγαπημένο μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών, απόψε στις 21:00 υποδέχεται την Πάολα.

Η Πάολα, η σημαντικότερη λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της, με το πάθος και τον δυναμισμό της, μας χαρίζει μία μοναδική βραδιά γεμάτη αυθεντικές επιτυχίες που έχει αγαπήσει το κοινό.

Λίγες ώρες πριν την προβολή της εκπομπής, ακούστε πρώτοι το μουσικό απόσπασμα από τη μουσική συνύπαρξη της αγαπημένης τραγουδίστριας με τον σπουδαίο λαουτιέρη τραγουδιστή της Κρήτης, Μανώλη Κονταρό, στο τραγούδι «Ήτανε μια φορά».

Μία βραδιά γεμάτη επιτυχίες, ανατρεπτικές ερμηνείες και συνεργασίες σε τραγούδια που θα μας συγκινήσουν και θα μας διασκεδάσουν, όπως πάντα στο «Σπίτι με το MEGA».

Μαζί της ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος με το πηγαίο ταλέντο του και τη μακρά πορεία του στο λαϊκό στερέωμα. Η Χριστίνα Μαραγκόζη με τις κλασικές ερμηνείες της. Η μεγάλη φωνή του Πόντου, Στάθης Νικολαΐδης και ο λαουτιέρης τραγουδιστής της Κρήτης, Μανώλης Κονταρός ενώνουν τις φωνές τους με την Πάολα σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι στον Πόντο και την Κρήτη, χαρίζοντας στους τηλεθεατές μοναδικές στιγμές με απόλυτο σεβασμό στη μουσική παράδοση.