Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε χθες βράδυ στο Βελοντρόμ καθώς η ντροπιαστική διαιτησία του Χιλ Μανθάνο προκάλεσε την ήττα των πρωταθλητών Ελλάδος στην έδρα της γαλλικής ομάδας με 2-1.

Ο Ισπανός διαιτητής υποχρέωσε με ετσιθελικό τρόπο τους ερυθρόλευκους στην ήττα από τους Γάλλους, αλλά ο Ολυμπιακός δεν λυγίζει. Το αντίθετο, συνεχίζει την πορεία του και προετοιμάζεται για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος αλλά και για τον πολύ σημαντικό αγώνα με την Πόρτο για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, το βράδυ της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη.

Κανείς άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Ολυμπιακός  είναι πρώτος στη Super League, ενώ είναι στο χέρι του η πρόκριση στη φάση των «32» του Europa League.

Την τελευταία αγωνιστική οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς θα υποδεχθούν την Πόρτο στο «Γ. Καραϊσκάκης» και με νίκη θα κατακτήσουν την 3η θέση του ομίλου τους. Ότι και αν γίνει στο ματς Μάντσεστερ Σίτι-Μαρσέιγ, που θα παίζεται την ίδια ώρα. Ενώ με ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τους Μασσαλούς επίσης θα πετύχουν τον στόχο τους.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανάρτησή της στα social media, διαμηνύει πως έχει αφήσει πίσω της την ήττα από τη Μαρσέιγ. Και κοιτάει το μέλλον με ενότητα, ως οικογένεια. «Μαζί στα εύκολα, μαζί στα δύσκολα. Είμαστε οικογένεια!», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανάρτηση.

Μαζί στα εύκολα, μαζί στα δύσκολα. Eίμαστε οικογένεια!

#Olympiacos #Team #Family #Football #UCL #Teammates

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC στις Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020