Ο Ματιέ Βαλμπουενά μπορεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και να μην μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ (22:00), ωστόσο, βρίσκεται μαζί με την υπόλοιπη στη Γαλλία και θα στηρίξει ψυχολογικά τους συμπαίκτες του στη μεγάλη μάχη με τους Μασσαλούς.

Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός, που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της Μαρσέιγ και είναι ένας από τους θρύλους του γαλλικού συλλόγου, μίλησε για την αποψινή αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ στάθηκε στο γεγονός ότι η Μαρσέιγ δεν έχει σκοράρει ακόμα στη φετινή διοργάνωση και δεν έχει πάρει βαθμό στα τέσσερα ματς που έδωσε, ενώ επισήμανε ότι οι Μασσαλοί θα προσπαθήσουν να πάρουν… εκδίκηση για την ήττα από τους Πειραιώτες στο Γ. Καραϊσκάκης, την πρώτη αγωνιστική (1-0).

Ο πολύπειρος άσος του Ολυμπιακού ωστόσο επισήμανε ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν το προβάδισμα, μετά τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι και θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο αποψινό παιχνίδι του Βέλοντρομ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Παραδόξως, έχουν μεγάλες δυσκολίες στο Champions League. Όμως στο γαλλικό πρωτάθλημα είναι σε καλή θέση. Το Champions League βέβαια είναι ένα επίπεδο πιο πάνω.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν έχουν βαθμό και ενώ εμείς έχουμε προβάδισμα μετά το 1-0. Πρέπει να το διατηρήσουμε αυτό το προβάδισμα, ακόμη κι αν γνωρίζουμε ότι η Μαρσέιγ θα κοιτάξει να πάρει εκδίκηση. Θα θέλει να βάλει το πρώτο της γκολ, να πάρει τον πρώτο βαθμό και να μην είναι όπως εμείς πριν από επτά χρόνια».