Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο, βράδυ, Τρίτης (1/11, 22:00) τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ», για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο στόχος του Ολυμπιακού στο αυριανό ματς είναι η νίκη και μόνο η νίκη σύμφωνα με τον Πέδρο Μαρτίνς, για να διατηρήσουν οι «ερυθρόλευκοι» τις ελπίδες τους για πρόκριση στη φάση των «16» του Champions League.

Για τον Ματιέ Βαλμπουενά και το γεγονός ότι βρίσκεται μαζί με την ομάδα:

«Δεν θα παίξει. Εχει έρθει μαζί μας για να υποστηρίξει την ομάδα».

Για το αν ο Ολυμπιακός πάει για τη νίκη στο αυριανό ματς ή την ισοπαλία:

«Θελουμε να κρατήσουμε ακέραιες τις ελπίδες μας για πρόκριση. Θέλουμε τη νίκη. Μπορεί να εξαρτώμαστε και από το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού ανάμεσα στην Πόρτο και την Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο, αν δεν κερδίσουμε εμείς δεν θα έχει κανένα νόημα τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι. Η ομάδα που κατεβαίνει για να πάρει την ισοπαλία, είναι πολύ πιθανό να ηττηθεί. Εμείς παίζουμε πάντα με στόχο τη νίκη. Το ίδιο θα κάνουμε και στο αυριανό παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι η Μαρσέιγ δεν έχει σκοράρει ακόμα στη φετινή διοργάνωση:

«Ο Ολυμπιακός, η Πόρτο και η Μαρσέιγ είναι τρεις ομάδες που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Το παιχνίδι μας με την Πόρτο κρίθηκε από ένα ατομικό λάθος και από το γεγονός ότι δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Το Πορτο-Μαρσέιγ θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό, εάν είχε ευστοχήσει στο πέναλτι ο παίκτης της γαλλικής ομάδας.

Ολα τα ματς κριθηκαν στις λεπτομέρειες. Η Μαρσέιγ είναι μια εξαιρετική ομάδα και ως μια τέτοια θα την αντιμετωπίσουμε αύριο. Η Μαρσέιγ αξίζει τον σεβασμό μας και παραμένει μια πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα, παρότι δεν εχει σκοραρει ακομα στη φετινή διοργάνωση».

Για τον Βρουσάι:

«Ο Μάριος έχει δείξει πολύ μεγάλη εξέλιξη. Είναι ένας ευχάριστος… πονοκέφαλος. Ανταποκρίνεται πολύ καλά σε όσα του ζητάμε. Είναι ένας παίκτης που τον παρακολουθούμε από πέρσι, που ήταν στην Ολλανδία. Όποτε κλήθηκε να αγωνιστεί τα πήγε πολύ καλά. Ο Μάριος έχει πιθανότητες να αγωνιστεί ακόμα και στο αυριανό παιχνίδι».

Για την επιστροφή των Χολέμπας-Ελ Αραμπί:

«Η επιστροφή των Χολέμπας και Ελ Αραμπί είναι πολύ θετικές και μας δίνουν επιπλέον λύσεις. Ο Ελ Αραμπί είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Ο εκτελεστής μας. Δεν χωράει αμφιβολία ότι είναι σημαντική η επιστροφή του. Οπως επίσης και του Χολέμπας».