Ο Ολυμπιακός στέκεται έμπρακτα δίπλα στην κοινωνία και προσφέρει για μια ακόμα φορά απλόχερα τη βοήθειά του. 

Οι Ερυθρόλευκοι κάθε Δευτέρα θα δίνουν φιλικά κόντρα σε ελληνικούς και ξένους συλλόγους, με στόχο τη στήριξη όσων έχουν ανάγκη, καθώς και την ανάδειξη εκείνων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης και παλεύουν καθημερινά με όλες τους τις δυνάμεις κόντρα στον κορωνοϊό.

Απόψε έγινε η αρχή, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου. Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έκαναν δηλώσεις και τόνισαν ότι είναι χαρούμενοι που προσφέρουν στην κοινωνία, ενώ εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι οι Πειραιώτες μπορούν να τερματίσουν στην πρώτη 8άδα στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά:

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία. Σήμερα το πρώτο παιχνίδι. Ευχαριστούμε την ΕΡΤ που μας στηρίζει. Είναι μια ευκαιρία να δει σε ελεύθερο κανάλι όλη η Ελλάδα την ομάδα.

Είμαστε χαρούμενοι που προσφέρουμε με αυτήν την πρωτοβουλία. Θα κάνει καλό και στην ομάδα. Είναι πολύ καλό για την ομάδα».

Σχετικά με την πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα: «Έχουμε πάει καλά ως τώρα με εξαίρεση την ήττα από τη Ζαλγκίρις. Είναι ανταγωνιστική η ομάδα, ο στόχος της οκτάδας είναι ρεαλιστικός. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά παντού».

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ήμασταν θύματα του κοροναϊού κι εμείς. Τώρα είναι όλοι καλά. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ότι κι αν κάνεις, είναι λίγο. Ελπίζουμε να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμα. Ο αθλητισμός και η κοινωνία είναι ένα», ενώ για την Ευρωλίγκα τόνισε«πάμε πολύ καλά και είμαστε αισιόδοξοι».