Με χειροπέδες στα χέρια βρέθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο Νότης Σφακιανάκης, που συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής για κατοχή όπλου και κοκαΐνης, προκειμένου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

«Ιδού ο εγκληματίας», είπε ο τραγουδιστής σηκώνοντας τα χέρια με τις χειροπέδες για να τα δουν όλοι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νότης Σφακιανάκης συνελήφθη στην περιοχή του Ελληνικού κατά τη διάρκεια ελέγχου για να διαπιστωθεί αν υπήρχε λόγος για τη μετακίνησή του στο πλαίσιο των μέτρων για τον κοροναϊό.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι αστυνομικοί εντόπισαν μικροποσότητα κοκαΐνης και όπλο στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή και τον συνέλαβαν.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης του τραγουδιστή, σημείωσε ότι ο τραγουδιστής έχει χρόνια νόμιμη άδεια οπλοφορίας απλά είχε λήξει χωρίς να το γνωρίζει, ενώ σχετικά με τα ναρκωτικά επισήμανε ότι δεν ήταν δικά του.

«Δεν το γνώριζε ότι είχε λήξη η άδεια. Ψάχνοντας το αυτοκίνητο βρήκαν και μια μικροποσότητα ναρκωτικών για την οποία ο καλλιτέχνης είπε ότι δεν είναι δική του και δεν γνώριζε πώς βρέθηκε εκεί».

Ο κ. Κούγιας είπε ότι η υπόθεση θα συνεχιστεί στα δικαστήρια, όπου «θα προσπαθήσουμε να πείσουμε το δικαστήριο για τη νομική πλάνη που υπήρχε».

Ο συνήγορος υπεράσπισης τόνισε ότι ο καλλιτέχνης «έχει λευκό ποινικό μητρώο, δεν έχει ποτέ απασχολήσει τις Αρχές», ενώ αναφερόμενος στη δημοσιοποίηση του ονόματος τόνισε ότι αυτό απαγορεύεται από τον νόμο.