Ξέφρενο πάρτι με χορευτικές στιγμές και σπουδαίες ερμηνείες επιφύλασσε ο Tonis Sfinos στους τηλεθεατές του MEGA.

Ο καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να καθιερώσει την πιο απολαυστική περσόνα στην ελληνική μουσική οργάνωσε μια βραδιά που είχε απ’ όλα. Αλλά πιο πολύ είχε κέφι, χορό και νοσταλγικές στιγμές.

«Απόψε είμαι όλος δικός σας απόψε. Δεύτερη βραδιά στο ‘Σπίτι με το MEGA’ γιατί εσείς το ζητήσατε και εμείς ανταποκρινόμαστε. Μας έχετε λείψει, έχουμε ετοιμάσει ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα. Βάλτε ποτό, βάλτε ξηρό καρπό και ο Tonis θα βάλει τον χορό» ανέφερε ο οικοδεσπότης.

Με το ιδιαίτερο στιλ του ο Sfinos ερμήνευσε τραγούδια διαφορετικού ύφους και όλα τα έκανε όπως πάντα δικά του.

Παλιότερες επιτυχίες αλλά και τραγούδια του σήμερα, όλα μέρος ενός πάρτι που μόνο εκείνος μπορεί να υποστηρίξει.

Δίπλα του μοναδικοί καλεσμένοι που παρέσυραν το κοινό σε ένα ιδιαίτερα ξεσηκωτικό Σαββατόβραδο.

Από την Σοφία Αρβανίτη που μας χάρισε μεγάλες ερμηνείες από τις θρυλικές δεκαετίες του ’80 και του ’90 μέχρι και την νεότερη Shaya το κοινό δεν έχασε στιγμή το ενδιαφέρον του.

Και σίγουρα με δυσκολία κατάφερε να μείνει στον καναπέ και να μην σηκωθεί να χορέψει έστω και στο… σαλόνι του σπιτιού του.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς η εμφάνιση του Αντύπα που χάρισε στο MEGA τις λαϊκές επιτυχίες που τον έκανα σπουδαίο.

Για λίγη ώρα η σκηνή του MEGA μετατράπηκε σε νυχτερινό μαγαζί του ’90 με τον Αντύπα να απευθύνεται στο κοινό σαν να ήταν εκεί μπροστά του.

«Καταιγίδα» και «Σε γουστάρω πολύ», «Είμαι ανεβασμένος» και «Ώρες ώρες» και τόσα άλλα που μας θύμισαν πόσο πολύ αγαπάμε τον λαϊκό ερμηνευτή.

Ο Sfinos έκανε και Skype με την Λόλα.

Με την αγαπημένη του που παντρεύτηκε ένα τρελό βράδυ, σύμφωνα με τις ιστορίες του, γνωρίστηκε όταν έπλεναν και οι δύο πιάτα σε ένα νυχτερινό μαγαζί.

Στη συνέχεια η Λόλα εμφανίστηκε μαζί του στη σκηνή χαρίζοντας στους τηλεθεατές ατελείωτο κέφι.

Ανάμεσα στους καλεσμένους που συνόδευσαν τον Toni Sfino στη μουσική σκηνή του MEGA, ήταν η αγαπημένη τραγουδίστρια Shaya.

Η Shaya ανέβηκε δυναμικά στην σκηνή, όπου ερμήνευσε αγαπημένα και γνωστά τραγούδια, ενώ δεν έλλειψαν φυσικά και τα ντουέτα με τον Toni Sfino.

«Μια ξεχωριστή τραγουδίστρια, μια γυναίκα που τα λέει όλα. Αγαπιόμαστε πάρα πολύ φιλικά… δυστυχώς», είπε ο Tonis Sfinos υποδεχόμενος την ερμηνεύτρια στην σκηνή, με τη Shaya να αναρωτιέται αν είμαστε έτοιμοι να… διασκεδάσουμε.

Οι δύο τους ξεσήκωσαν τους τηλεθεατές με αγαπημένα και γνωστά τραγούδια, ενώ η πίστα πήρε φωτιά όταν οι δύο τους τραγούδησαν το τραγούδι «Ξέρω τι ζητάω» μια τεράστια επιτυχία του συγκροτήματος Hi5, από όπου ξεκίνησε η τραγουδίστρια.