Μεγάλα ποσά και κοσμήματα ανεκτίμητης αξίας εξαφανίστηκαν από θυρίδες τράπεζας του Νέου Ψυχικού, όπου άγνωστοι άρπαξαν τη λεία τους χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Στις 13 Νοεμβρίου μία γυναίκα, σύζυγος επιχειρηματία, παρουσιάστηκε στο Α.Τ Ψυχικού και κατήγγειλε ότι έχει παραβιαστεί η θυρίδα που διατηρούσε και οι δράστες άρπαξαν 130.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 3.000.000 ευρώ.

Πριν καλά καλά προλάβουν οι αστυνομικοί να συντάξουν την καταγγελία, έρχεται να προστεθεί μια δεύτερη. Αφορούσε στο ίδιο τραπεζικό υποκατάστημα καθώς από μια άλλη θυρίδα είχαν «κάνει φτερά» κοσμήματα αξίας 1.000.000 ευρώ και 42.000 ευρώ σε μετρητά.

Ακολούθησαν δύο ακόμη περιστατικά.

Η Ασφάλεια Αττικής έχει βάλει στο μικροσκόπιο το υλικό από κάμερες, ωστόσο σημειώνεται ότι μέσα στους χώρους των θυρίδων δεν υπήρχαν κάμερες ασφαλείας, Εξετάζονται επίσης τα βιβλία καταχώρησης στοιχείων εισόδου-εξόδου.

Θρίλερ με τη φωτιά σε ξενοδοχείο της Οίας

Στο μεταξύ θρίλερ επικρατεί με την υπόθεση πυρκαγιάς που ξέσπασε, το μεσημέρι της Παρασκευής, σε ξενοδοχείο στην Οία της Σαντορίνης.

Αμέσως μετά την κατάσβεση εντοπίστηκε απανθρακωμένη η σορός του 69χρονου ιδιοκτήτη της ξενοδοχειακής μονάδας.

Οι αρχές ερευνούν τα αίτια της πυρκαγιάς, ωστόσο η υπόθεση φέρεται να περιπλέκεται περισσότερο, καθώς εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος δίπλα στο απανθρακωμένο πτώμα του άτυχου άνδρα, ενώ και η πυρκαγιά φαίνεται να ξεκίνησε από το σώμα του άνδρα και έπειτα να απλώθηκε στον χώρο.

Εξετάζεται υλικό από κάμερες ασφαλείας.