Βαθμούς και εντυπώσεις (0-0) μοιράστηκαν ΑΕΛ και Ατρόμητος στο Αλκαζάρ, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και το τελικό 0-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης.

Πρώτο παιχνίδι για τον Γιάννη Τάτση στον «βυσσινί» πάγκο, με τον Έλληνα τεχνικό να αντικαθιστά τον Μιχάλη Γρηγορίου. Με αυτή τη λευκή ισοπαλία, η ΑΕΛ βρίσκεται στην 11η θέση της κατάταξης με 6 πόντους, ενώ η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι ανέβηκε στην 5η με 13 βαθμούς.

Οι φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες ήταν λιγοστές, με τις δυο ομάδες να προσέχουν τα νώτα τους.

Στο 14′ ο Πλατέλλας προσπάθησε να απειλήσει από πλάγια θέση, αλλά ο Γιαννιώτης έδιωξε σε κόρνερ. Στο 30΄, ο Ατρόμητος είχε τη μοναδική του ευκαιρία στο πρώτο μέρος. Ο Γκάλο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μανούσος πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι με τον Νάγκι να διώχνει σωτήρια.

Στο 73′ ο Ντουρμισάι σε κόρνερ του Ζίζιτς δεν έπιασε καλά την κεφαλιά, με την ευκαιρία να χάνεται για τους γηπεδούχους.

Στο 77΄, η ομάδα του Κάναντι απείλησε με τον Μπουσούλατζιτς, με το πλασέ του Βόσνιου μέσα από την περιοχή να περνάει λίγο άουτ.

Το 0-0 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

AΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης, Ζίζιτς, Μιχαήλ(55′ Moύζεκ), Μπέρτος, Σπαρβ(80′ Γκαζάλ), Μιλοσάβλιεβιτς, Φίλιπ, Πλατέλλας, Γιουνές(62′ Nτουρμισάι), Πινακάς(80′ Τρούγιτς)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Γιαννιώτης, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Γκάλο(89′ Ρισβάνης), Χαρίσης(89′ Νάτσος), Μπουσούλατζιτς, Ραμπέγιο(67′ Μάτιτς), Τομάσεβιτς, Χριστοδουλόπουλος(67′ Μουνίθ), Μανούσος(89′ Κωτσόπουλος)