Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερινα Σακελλαρόπουλου επικοινώνησε σήμερα με την διοικήτρια του νοσοκομείου Δράμας κυρία Καρατζόγλου, η οποία την ενημέρωσε για τις συνθήκες περίθαλψης και νοσηλείας που έχουν διαμορφωθεί λόγω των αυξημένων περιστατικών Covid-19.

Η κυρία Σακελλαροπούλου εξέφρασε τη συμπαράστασή της και ζήτησε να μεταφέρουν τις ευχαριστίες και την αλληλεγγύη της σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλει.

Έχει πρόβλημα όλη η Δράμα

Νωρίτερα ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικιλιας δήλωσε ότι δεν έχει πρόβλημα το νοσοκομείο της Δράμας, έχει πρόβλημα η πόλη της Δράμας με τον κορωνοϊό,

«Το νοσοκομείο της Δράμας, είχε τρεις ΜΕΘ και τώρα έχει 12. Έχει επαρκές  νοσηλευτικό προσωπικό και κάνουν όλοι μια συγκλονιστική προσπάθεια», πρόσθεσε ο κ Κικίλιας στις δηλώσεις του στο OPEN.

«Δεν θα αφήσω κανέναν, τόνισε να διασαλέψει τη «μάχη» που δίνουν οι Δραμινοί και το νοσοκομείο τους.Μιλάμε για πανδημία που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος», σημείωσε ο υπουργός Υγείας προσθέτοντας πως «Η μια πόλη θα στηρίξει την άλλη. Το ΕΣΥ στέκεται όρθιο και αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα».

Αναφερόμενος στα εμβόλια, ο κ Κικιλιας δήλωσε ότι μόλις πάρουν έγκριση στην Ευρώπη την ίδια μέρα που θα πάνε στην Γερμανία ή την Πορτογαλία την ίδια μέρα θα έλθουν και στην Ελλάδα.