Ο δημοφιλής καλλιτέχνης και οι προσκεκλημένοι του έρχονται στο «Σπίτι με το MEGA», σε μια μουσική βραδιά απολαυστική, με τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες.

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 21:00, το «Σπίτι με το MEGA», υποδέχεται τον Τόνυ Σφήνο.

Οι τηλεθεατές θα απολαύσουν μία μουσική αναδρομή στην pop και disco σκηνή που τολμά να έρθει αντιμέτωπη με το γνήσιο λαϊκό τραγούδι.

Ο εξαιρετικός καλλιτέχνης στήνει το δικό του μουσικό πάρτι με αγαπημένα τραγούδια όπως … το «Σχολείο», το «Κορίτσι του Μάη» και τον «Τρόπο», τα οποία έρχονται δημιουργικά αντιμέτωπα με πιο λαϊκά τραγούδια.

Στην σκηνή μαζί του μοναδικοί καλλιτέχνες. Η Σοφία Αρβανίτη…. Μία γυναίκα με αυθεντική pop υπογραφή, η οποία εκτός από κορυφαίες επιτυχίες θα παρουσιάσει μία πιο διαφορετική εκδοχή του τραγουδιού «Αν μια μέρα σε χάσω».

Ο Antonis Dominos που φέρνει στο πλατό τα Χριστούγεννα τραγουδώντας το «Santa Claus Is Coming to Town», η Shaya η οποία βάζει φωτιά στη Disco με ένα μοναδικό show και special guest της βραδιάς ο μοναδικός Αντύπας.

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής με την ασύγκριτη ερμηνεία τραγουδά τις πιο μεγάλες επιτυχίες … “Καταιγίδα”, “Είμαι στα Χάι μου”, ενώ σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση παρουσιάζει το ακυκλοφόρητο τραγούδι «Αίμα μου».

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 21:00 συντονιζόμαστε στο MEGA για μία μουσική βραδιά με τον Τόνυ Σφήνο που θα μείνει αξέχαστη.