«Ο νόμος ισχύει έναντι όλων, χωρίς καμία εξαίρεση», δήλωσε, μεταξύ άλλων ο πρόεδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός, μετά την εισαγγελική παρέμβαση για το πάρτι που έγινε για τα γενέθλιά του, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού και κατά τη διάρκεια του lockdown.

«Η εισαγγελία ενήργησε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της. Θα εκθέσω τις απόψεις μου, ως οφείλω« δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Βερβεσός.

Υπενθυμίζεται ότι η προϊσταμένη της Εισαγγελίας έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί εάν έχουν παραβιαστεί τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, σύμφωνα με το άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα.

Οι φωτογραφίες που προκάλεσαν σάλο

Όπως φαίνεται από φωτογραφίες που ανέβηκαν σε λογαριασμό στο Instagram από άτομο που συμμετείχε στο πάρτι, στο γραφείο του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών συγκεντρώθηκαν περίπου δέκα άτομα, τα οποία στην πλειοψηφία δεν φορούσαν μάσκες.

Μάλιστα άνοιξαν και σαμπάνιες για να γιορτάσουν το γεγονός. «Γιορτάζουμε τον γίγαντά μας», «covid free», ήταν μερικές από τις ενθουσιώδεις αναρτήσεις φίλων του.