Τη χρονιά που οδεύει προς το τέλος της, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε καλές και άσχημες στιγμές, σημείωσε σημαντικές νίκες, αλλά και υπέστη ήττες που τον πλήγωσαν.

Κάτι που βέβαια είναι στο πρόγραμμα όλων των αθλητών όλων των σπορ, ωστόσο εκείνο που στενοχώρησε περισσότερο τον 22χρονο πρωταθλητή και Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP ήταν ένας τραυματισμός στο πόδι. Και όλα αυτά εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού, που δεν άφησε ανεπηρέαστα ούτε τα διεθνή courts και τις μεγάλες διοργανώσεις, οι οποίες είτε ματαιώθηκαν, είτε μετακόμισαν, είτε πραγματοποιήθηκαν χωρίς θεατές και με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα.

Στο ΒΗΜΑgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» ο Γιώργος Χούπης κάνει μια αναδρομή σε μια αγωνιστική σεζόν γεμάτη εκπλήξεις, ανατροπές και προκλήσεις για τον «Greek God», όπως τον αποκαλούν τα ξένα Μέσα, με το βλέμμα στραμμένο στο Αυστραλιανό Open που θα εγκαινιάσει τα Grand Slam για το 2021 και με την ελπίδα οι κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις του πλανήτη, από τα Open του τένις μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, θα διεξαχθούν κανονικά.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»