Η Λίνα Σουλούκου είναι η γυναίκα που «τρέχει» τα περισσότερα διοικητικά θέματα του Ολυμπιακού. Με εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη κάνει διαπραγματεύσεις για μεταγραφές, φτιάχνει τα συμβόλαια, μιλάει για ανανεώσεις και γενικώς αποτελεί ένα από τα πολύ σημαντικά πρόσωπα του διοικητικού οργανογράμματος του Ολυμπιακού.

Η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ, ωστόσο, σπάνια μιλάει. Τόσο σπάνια, που η σημερινή τοποθέτησή της, με αφορμή τα θετικά κρούσματα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και του Αχμέντ, που τους στερούν από τον Ολυμπιακό για μεγάλο χρονικό διάστημα, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, ο Λίνα Σουλούκου, με μήνυμα μέσω των προσωπικών της Social Media, πήρε θέση για τις κλήσεις των Εθνικών ομάδων στην περίοδο του κοροναϊού. Ανοίγοντας σαφώς θέμα να σταματήσουν οι διεθνείς διοργανώσεις. Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Ολα τα clubs της Ευρώπης επενδύουν τεράστια ποσά για να κρατούν τους ποδοσφαιριστές τους ασφαλείς, αλλά δυστυχώς συνεχίζουν να έχουν απώλειες λόγω της παράλογης απόφασης να διεξάγονται αγώνες των Εθνικών ομάδων στην κορύφωση της Πανδημίας».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η τοποθέτηση της γενικής διευθύντριας του Ολυμπιακού, προφανώς και εξωτερικεύει τη συνολική άποψη των Πειραιωτών για το συγκεκριμένο θέμα. Καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι Ερυθρόλευκοι από τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, έχασαν και τους Καμαρά, Μπα, Σισέ, πριν από λίγες εβδομάδες.

Επίσης, έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι η κα Σουλούκου είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ECA (Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων), υπό την ιδιότητα του παρατηρητή για την προώθηση της διαφορετικότητας στο ποδόσφαιρο (Diversity Representative). Και δεν αποκλείεται το θέμα να τεθεί ακόμη και στο υψηλότερο επίπεδο.

Καθώς οι σύλλογοι διαπιστώνουν διαρκώς ότι οι παίκτες, τα «περιουσιακά τους στοιχεία», ουσιαστικά είναι απροστάτευτοι όταν καλούνται να αγωνιστούν με τις εθνικές ομάδες τους. Και ίσως για αυτό πρέπει να βρεθεί μια λύση.