Συγγνώμη, έπειτα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα social media για tweet που αφορούσε τους τάφους στις Σέρρες, ζήτησε η «Αυγή».

Η ιστοσελίδα της εφημερίδας δημοσίευσε την είδηση ότι δημιουργήθηκαν νέοι χώροι για τάφους στα κοιμητήρια Σερρών, εν μέσω πανδημίας κοροναϊού. Στη συνέχεια, η είδηση αναρτήθηκε στο Twitter με την ατυχέστατη, για τις κρίσιμες στιγμές που ζει η χώρα, λεζάντα «ίσως χρειαστούν κι άλλοι».

Έπειτα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, η «Αυγή» ζήτησε συγγνώμη, με νέα ανάρτηση στο Twitter αποδίδοντας το λάθος στην «κεκτημένη ταχύτητα».

«Ζητούμε συγγνώμη από το αναγνωστικό μας κοινό, καθώς νωρίτερα ανεβάσαμε (λόγω κεκτημένης ταχύτητας) ένα tweet με μια φράση, που δημιουργεί λαθεμένες εντυπώσεις σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία», ανέφερε στη νέα ανάρτηση η «Αυγή».

ΝΔ: Δεν σέβονται ούτε τον πόνο των ανθρώπων

Ανακοίνωση για το θέμα, εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, επισημαίνοντας: «Σήμερα η Αυγή ξεπέρασε τον εαυτό της. Σε αθλιότητα. Δεν σέβονται ούτε την αγωνία των ανθρώπων, ούτε τον πόνο τους μπροστά στον ίδιο τον θάνατο. Σαν πολιτικές ύαινες περιμένουν θύματα μήπως και τραφούν πολιτικά. Η κοινωνία τους έχει γυρίσει την πλάτη, η Ιστορία θα τους καταγράψει στις μαύρες σελίδες της».

Καραμανλής: Δεν υπάρχουν λόγια…

Σχόλιο για το εν λόγω θέμα ανήρτησε και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.

«Δεν υπάρχουν λόγια για αυτές τις ανατριχιαστικές αναρτήσεις της επίσημης εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ…

Την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες αγωνιούν, ιδίως η Βόρεια Ελλάδα δοκιμάζεται, συμπολίτες μας δίνουν τη μάχη της ζωής τους στα νοσοκομεία και χιλιάδες άνθρωποι δίνουν καθημερινό αγώνα να κρατήσουν την κοινωνία όρθια, κάποιοι μοιάζουν να πανηγυρίζουν έχοντας βάλει τα πολιτικά τους ρέστα στην πανδημία. Η πολιτική κατάντια του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όρια.

ΥΓ: Αυτό για το Μπέργκαμο τους αρέσει και το καμαρώνουν ακόμα, εκείνο για τις Σέρρες είπαν ότι το ανέβασαν από «κεκτημένη ταχύτητα» και το κατέβασαν. Δηλαδή τι εννοούν, δεν πειράζει να τα λένε αυτά μεταξύ τους, απλώς δεν έπρεπε να τα πουν δημοσίως;».

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν λόγια για αυτές τις ανατριχιαστικές αναρτήσεις της επίσημης εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ…

Την ώρα που…

Δημοσιεύτηκε από Kostas Karamanlis στις Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020