Για την προσωπική του περιπέτεια με τον κορωνοorvϊό μίλησε στην εκπομπή «LIVE NEWS» και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο ορειβάτης Κώστας Μιχαλόπουλος, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον ιό.

Όπως σημείωσε, πίστευε στον κορoναϊό, όμως νόμιζε ότι λόγω της καλής κατάστασης της υγείας του -ακόμα και αν κολλήσει- θα το περάσει με ελαφριά συμπτώματα.

«Είχα πυρετό και έντονο πόνο στο στήθος και οι γιατροί φοβόντουσαν ότι πάω για πνευμονία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαλόπουλος, προσθέτοντας πως έμεινε λίγες ώρες στο νοσοκομείο και στη συνέχεια τέθηκε σε καραντίνα στο σπίτι του.

«Όλες οι κλινικές Covid στο νομό μας ήταν γεμάτες, όμως πήγα στα Γιαννιτσά και μου είπαν ότι θα κάνουν ότι μπορούν για να μπορέσω να νοσηλευτώ αν χρειαστεί» συμπλήρωσε, ενώ παράλληλα μοίρασε τα εύσημα στους νοσηλευτές για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά.

«Παθαίνεις ένα σοκ όταν μπαίνεις μέσα σε μια κλινική Covid και βλέπεις όλους τους ασθενείς, ηλικιωμένους και μικρότερους. Άκουσα ανθρώπους να φωνάζουν βοήθεια και γυναίκες να ζητούν από τα παιδιά τους να τους πάρουν στο σπίτι γιατί δεν ήθελαν να πεθάνουν στο νοσοκομείο» κατέληξε.

Δείτε όσα είπε στο MEGA