Μία τραγική είδηση μετέφερε ο πρόεδρος εργαζομένων του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Μπάμπης Κοροξενός, γνωστοποιώντας μέσω ανάρτησής του την απώλεια μίας συναδέλφου του λόγω κορωνοϊού.

Τη θλιβερή είδηση του θανάτου της 50χρονης επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, o οποίος μάλιστα αναφέρει ότι η γυναίκα δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα εργαζόταν στον τομέα των παραϊατρικών υπηρεσιών του ΑΧΕΠΑ και νοσηλευόταν στο ίδιο νοσοκομείο.

Ο κ. Κοροξενός έκανε δραματική έκκληση προς τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα και να σταματήσουν να πιστεύουν σε συνωμοσιολογίες, καθώς «με αυτόν τον ρυθμό δεν θα υπάρχουν εργαζόμενοι να σας νοσηλεύουν».

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«ΕΔΩ ΑΧΕΠΑ.

Σήμερα έχασε την μάχη με τον covid μια συναδέλφισσά μας. Δεκάδες άλλοι συνάδελφοι μας βρίσκονται εκτός μάχης αφού νοσούν. Και κάποιοι ακόμη πιστεύουν ότι όλα είναι μια συνωμοσιολογία. Λυπάμαι αλλά με αυτόν τον ρυθμό που πάει δεν θα υπάρχουν εργαζόμενοι να σας νοσηλεύουν. Σας παρακαλούμε πάρτε μέτρα προστασίας. Φτάσαμε πέρα από τα όρια μας. Πάρτε μέτρα να ξεπεράσουμε αυτήν την μάχη και μετά εδώ θα είμαστε να μιλήσουμε για συνωμοσίες και τι έγινε λάθος».

ΕΔΩ ΑΧΕΠΑ.

Σήμερα έχασε την μάχη με τον covid μια συναδελφισσα μας. Δεκάδες άλλοι συνάδελφοι μας βρίσκονται εκτός…

Posted by Babis Koroxenos on Monday, 16 November 2020