Η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας υποβλήθηκε σε νέα τεστ κορωνοϊό μετά την φιλική αναμέτρηση με την Ανδόρα και τα αποτελέσματα βγήκαν όλα αρνητικά, όπως και του αμυντικού του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο.

Σύσσωμη η αποστολή των Πορτογάλων υποβλήθηκε σε τεστ την Πέμπτη, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Γαλλία για το Nations League και άπαντες βγήκαν «καθαροί», κάτι που σημαίνει ότι ο Φερνάντο Σάντος μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο στόπερ του Ολυμπιακού είναι υποψήφιος ακόμη και για το αρχικό σχήμα στο σαββατιάτικο ματς με τους τρικολόρ. Πορτογαλία και Γαλλία προηγούνται στη βαθμολογία και προσπαθούν για τη συμμετοχή στους ημιτελικούς της διοργάνωσης.

Ανησυχία στον Ολυμπιακό με Χασάν λόγω… Σαλάχ

Η εθνική ομάδα της Αιγύπτου ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με τον επιθετικό της Λίβερπουλ να απομονώνεται από την υπόλοιπη αποστολή. Στην αποστολή της Αιγύπτου όμως βρίσκεται και ο Αχμέντ Χασάν, με τον Ολυμπιακό να έχει επικοινωνία με τον παίκτη, λόγω του θετικού κρούσματος του Σαλάχ.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ είναι ένας ποδοσφαιριστής με τον οποίο ο επιθετικός των Πειραιωτών είναι κολλητός φίλος και περνούν πολύ χρόνο μαζί, κάτι που σήμανε συναγερμό και στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.