Αρνητικός στον κοροναϊό είναι ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, μετά την επαφή που είχε με κρούσμα. Ωστόσο, ο ίδιος θα παραμείνει σε προληπτική καραντίνα.

Ο κ. Δένδιας, σε ανάρτησή του στο Twitter, ευχαριστεί για το ενδιαφέρον για την υγεία του και γνωστοποιεί πως το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε είναι αρνητικό.

«Ευχαριστώ για το τεράστιο ενδιαφέρον για την υγεία μου και τα μηνύματα, αλλά το  αποτέλεσμα του rapid test στο οποίο υποβλήθηκα ήταν αρνητικό και, σύμφωνα με αυτό, δεν έχω προσβληθεί από τον Covid-19. Θα παραμείνω σε «καραντίνα» για προληπτικούς λόγους».

Σε καραντίνα και ο Κώστας Φραγκογιάννης

Σε προληπτική καραντίνα πάντως τέθηκε μετά τον Νίκο Δένδια και ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Φραγκογιάννης, μετά από συνάντηση με άτομο, το οποίο διαγνώστηκε θετικό στον κοροναϊό.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, πρόκειται για τον έλληνα πρέσβη στην Άγκυρα. Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να είδε μια σειρά υπηρεσιακών παραγόντων.

Πάντως, ο Νίκος Δένδιας υποδέχθηκε το βράδυ της Τρίτης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος τον πρόεδρο της Αιγύπτου, Aμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας, και είχε συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.