Μια ημέρα μετά τις πολύ σημαντικές ανακοινώσεις σχετικά με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, το οποίο ετοιμάζει η Pfizer, ο έλληνας CEO της εταιρείας, Άλμπερτ Μπουρλά έστειλε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για τη μάχη με την πανδημία, η οποία συνεχίζεται, αφού θα αρκετό χρονικό διάστημα για να εμβολιαστεί ένα αρκετά μεγάλο μέρος του πληθυσμού ώστε να αποκτηθεί η ανοσία.

Ο κ. Μπουρλά, με ανάρτησή του στο twitter, πως μπορεί το εμβόλιο να είναι ένα σημαντικό μέτρο πρόληψης από τον φονικό ιό, ωστόσο, δεν είναι το μόνο.

«Όλοι πρέπει να συνεχίσουν να ακολουθούν τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας και των τοπικών αρχών υγείας – και θυμηθείτε να φοράτε τις μάσκες σας» συμπλήρωσε.

Το εν λόγω μήνυμα έρχεται σε συνέχεια του συνθήματος που έχουν δώσει οι ηγέτες των περισσότερων χωρών -μεταξύ των οποίων και ο Κυριάκος Μητσοτάκης- μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις πως παρότι όλοι είναι πλέον πιο αισιόδοξοι, τα μέτρα θα πρέπει να συνεχίσουν να τηρούνται.

Επικοινωνία Μητσοτάκη – Μπουρλά

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επικοινωνία με τον Άλμπερτ Μπουρλά.

O πρωθυπουργός συνεχάρη τον κ. Μπουρλά για την ιστορική επιτυχία της ανακάλυψης του εμβολίου στη μάχη κατά του κορωνοϊού και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την προμήθεια του εμβολίου.

Μάλιστα, ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο twitter.

«Είχα την χαρά να μιλήσω με τον ‘Αλμπερτ Μπουρλά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer, για να τον συγχαρώ για τα αποτελέσματα των δοκιμών του εμβολίου και για την ολοκλήρωση της σύμβασης με την ΕΕ για την παράδοση του εμβολίου το συντομότερο δυνατό», έγραψε ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του στα αγγλικά.