Κάντε TO BHMA προτιμώμενη πηγή

Κάθετα αντίθετος με την προοπτική έναρξης της νέας σεζόν στις 22 Δεκεμβρίου ήταν το προηγούμενο διάστημα ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες έκανε στροφή 180 μοιρών.

Με βάση τα όσα μετέδωσε ο Μπράιαν Γουίντχορστ μέσω του δικτύου ESPN, ο βασιλιάς σταμάτησε να ασκεί πίεση προκειμένου οι διακοπές των παικτών να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και οι λόγοι γι’ αυτή την εξέλιξη είναι αποκλειστικά οικονομικοί.

«Έκανε στροφή και είπε ότι δέχεται να ξεκινήσουν τα ματς στις 22 Δεκεμβρίου, παρότι θα αλλάξει τις συνήθειές του και δεν είναι χαρούμενος για τη σύντομη offseason, γιατί αυτό θα είναι το καλύτερο από οικονομικής άποψης», αποκάλυψε ο Αμερικανός δημοσιογράφος στο τελευταίο του podcast, με τον ΛεΜπρόν να έχει τεράστια οικονομικά οφέλη αν η σεζόν ξεκινήσει τόσο νωρίς.