Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ (15:00) σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους ερυθρόλευκους. Οι Πειραιώτες θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη στο Ηράκλειο προκειμένου να βρεθούν στην κορυφή παρέα με τον Άρη αλλά και για να περάσουν από μια δύσκολη έδρα όπως αυτή των μελανόλευκων.

Μπορεί ο ΟΦΗ να βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας, όμως πρόκειται για μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και είναι δυσκολοκατάβλητη με τον Ολυμπιακό να την έχει κερδίσει τα τελευταία δυο χρόνια στην Κρήτη μια φορά.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με τον Σα στο τέρμα τους Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ και Χολέμπας στην τετράδα της άμυνας και τους Καμαρά, Πέπε και Εμβιλά τριάδα στα χαφ. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ελ Αραμπί, με τον Μπρούμα από την μια πλευρά και τον Βαλμπουενά από την άλλη σε ένα κλασικό 4-3-3.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Παπαδόπουλος, Μπρούνο, Λοβέρα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Σουντανί, Φορτούνης και Χασάν.