Ξεκινάμε από την τελευταία εξέλιξη. Ο Παπέ Σισέ είναι απολύτως καλά. Δεν υπέστη κανένα τραυματισμό στο Ηράκλειο, θα αναχωρήσει μάλιστα αύριο για να πάει στην εθνική του ομάδα και να αγωνιστεί αν επιλέξει ο προπονητής του.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός, όπως λογικά θα έχετε δει οι περισσότεροι, πρωταγωνίστησε στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ». Δεν πέτυχε κάποιο γκολ, όμως με την… τρέλα του για να παίξει μπάλα και να συνεχίσει να βοηθάει την ομάδα έκλεψε την παράσταση. Η στιγμή που ο γιατρός του Ολυμπιακού λέει να γίνει αλλαγή, γιατί προφανώς ο γιατρός φοβάται ότι ο Σισέ έχει πάθει χοντρή ζημιά στο γόνατο, και ο Σενεγαλέζος αρνείται μπαίνοντας από μόνος του ουσιαστικά για να συνεχίσει τον αγώνα έγινε… viral. Ο Σισέ τελικά δικαιώθηκε για την επιμονή του καθώς όπως αποδείχθηκε και μετά το τέλος του αγώνα είναι απολύτως καλά και θα είναι από αύριο με την εθνική Σενεγάλης.

Γιατί υπήρξε αυτός ο δικαιολογημένος φόβος από τον γιατρό του Ολυμπιακού Χρήστο Θέο; Γιατί ο Σισέ όταν πάτησε άσχημα το πόδι του έβγαλε μια κραυγή που φόβισε. Ο γυμναστής του Ολυμπιακού, Χρήστος Μουρίκης τον είδε από κοντά και φοβήθηκε και αυτός για τα χειρότερα. Ο Σισέ όμως όπως αποδείχθηκε δεν έπαθε ζημιά επειδή δεν κόλλησε το πόδι του αλλά γλίστησε από την ολισθηρότητα του γηπέδου. Για αυτό και με το που σηκώθηκε και πάτησε το πόδι του έδειξε την σιγουριά πως δεν έχει πάθει ζημιά, πηγαίνοντας κόντρα στην, δικαιολογημένη, προτροπή του γιατρού.

Η αλήθεια είναι πως όλοι αιφνιδιάστηκαν από την κίνηση του Σισέ να μπει κατευθείαν ξανά στο ματς την ώρα που ο Αβραάμ είχε σηκωθεί για ζέσταμα.

Ο Μαρτίνς αποφάσισε βλέποντας τον στη συνέχεια να πατάει καλά στο γήπεδο να τον αφήσει να συνεχίσει με το γκολ του Χασάν να έρχεται λίγο αργότερα και να δίνει την δυνατότητα στον Σισέ να τα ξαναπεί με τον γιατρό, τον Καρεμπέ αλλά και τον Μαρτίνς. «Μην ρισκάρεις τραυματισμό» του είπε ο Μαρτίνς με τον Σισέ να απαντάει στον Πορτογάλο τεχνικό και τον Καρεμπέ αλλά και στον γιατρό που είχε την αγωνία του πως δεν έχει απολύτως τίποτα, κανένα πρόβλημα ή πόνο.

Ο Σισέ συνέχισε να παίζει χωρίς την παραμικρή ενόχληση και μετά το τέλος του αγώνα επιβεβαιώθηκε απόλυτα πως δεν έχει κανένα πρόβλημα.