Τέλος στα σενάρια. Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε κανονικά τον Κώστα Φορτούνη στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό του από την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι. Μία κίνηση που επιβεβαιώνει ότι ο προπονητής και ο ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών, δεν έχουν τίποτε να χωρίσουν. Αντίθετα, τους ενώνει το καλό του Ολυμπιακού.

Από εκεί ακι πέρα, μετά την προπόνηση που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου, ο Μαρτίνς επιβεβαίωσε ότι ο Ρούμπεν Βινάγκρε δεν μπορούσε να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς, λόγω των ενοχλήσεων που αντιμετωπίζει και τον άφησε εκτός αποστολής. Από εκεί και πέρα, στην 23άδα βρίσκονται όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, με τον Μαρτίνς να συμπεριλαμβάνει σε αυτήν και τον Μάξι Λοβέρα, τον οποίο ζητάει επίμονα η Βάσκο ντα Γκάμα.

Αντίθετα, εκτός έμνειαν οι Κάιπερς, Βρουσάι, Ανδρούτσος, αλλά και ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος ταλαιπωρείται εδώ και σχεδόν δέκα ημέρες από τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα της της 8ης αγωνιστικής της Super League Interwetten κόντρα στον ΟΦΗ(Κυριακή 15:00, novasports1HD): Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Πέπε, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπρούνο, Λοβέρα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Σουντανί, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.