Στον Παναθηναϊκό μετά τις δυο νίκες με Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης επανήλθε η ηρεμία, με το τριφύλλι πλέον να προετοιμάζεται για το τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Λάζλο Μπόλονι καλείται να διαχειριστεί τόσο την έλλειψη φυσικής κατάστασης στα παιχνίδια, αλλά και τα συνεχόμενα ματς και κυρίως τις απουσίες οι οποίες είναι πολλές και σημαντικές. Ο Ρουμάνος προπονητής έχει ξεμείνει από αμυντικούς ουσιαστικά, αφού ο Πούγγουρας χθες πονούσε στη μέση και υποβλήθηκε σε θεραπεία, όντας αμφίβολος για το ματς με την ομάδα του Περιστερίου.

Αν και υπάρχουν πιθανότητες να προλάβει το σαββατιάτικο ματς, ο Μπόλονι φαίνεται πως δεν θα ρισκάρει και ψάχνει τον παρτενέρ του Σένκεφελντ. Οι λύσεις είναι περιορισμένες και όλα δείχνουν πως αν δεν αγωνιστεί ο Πούγγουρας τότε θα δώσει μια ευκαιρία στον Καραγιάννη.

Όσον αφορά τις επιστροφές, ο Μπόλονι θα έχει στη διάθεσή του ξανά τον Κουρμπέλη και τον Σάντσες, ενώ στην προπόνηση μπήκαν ο Χουάνκαρ και ο Ιωαννίδης, αλλά και ο Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος μπορεί να έκανε αποθεραπεία χθες αλλά υπολογίζεται κανονικά.